Peugeot 2008

Confort
El Peugeot 2008 presenta modificacions respecte del seu predecessor. Es tracta d’un vehicle que s’emmarca en la categoria SUV, que es caracteritza per la seva versatilitat i que s’adapta a tot tipus de circulació, tant urbana, com interurbana o muntanya. A nivell de disseny exterior, destaquen les línies definides, elegants i a la vegada esportives, que atorguen un gran dinamisme i caràcter. En aquest sentit, mereix menció a part, a la part davantera, els fars, que aporten una mirada felina. A l’interior, l’habitacle es caracteritza pels acabats de primera qualitat i l’equipament tecnològic, amb la incorporació dels ginys més novedosos. La modularitat i la capacitat del maleter (de 400 a 1.400 litres) són altres de les qualitats d’aquest SUV compacte.

Motor
El Peugeot 2008 ofereix cinc motors, tres a benzina i dos dièsel. En benzina hi ha el 82 cavalls (169 km/h i 4,9 litres), el 110 cv (191 km/h i 4,4 l) i el 130 cavalls (200 km/h i 4,8 l). En dièsel, les opcions són el 100 cavalls (180 km/h i 3,7 litres) i el 120 cv (192 km/h i 3,7 litres).

Seguretat
El nou Peugeot compta amb una estructura de carrosseria ultralleugera pensada per a xuclar al màxim l’energia resultant d’un eventual impacte. Aquesta circumstància fa que es minimitzi les conseqüències tant per a passatgers, vehicles i també persones impactades. Pel que fa als coixins de seguretat, el Peugeot 2008 n’equipa un total de 6 de sèrie, 2 davanters, 2 de laterals i 2 de cortina. El sistema d’il·luminació també és òptim, amb la utilització d’un element que il·lumina l’interior de la corba quan la velocitat de conducció és inferior als 40 km/h. El vehicle està equipat també amb sistema ESP de control d’estabilitat, que inclou funcions d’antipatinada, control dinàmic d’estabilitat, assistent a la frenada d’urgència i repartidor electrònic de frenada. S’hi afegeix la tecnologia Active City Brake, de frenada automàtica en casos de risc de col·lisió en zona urbana.

Per El Tot Granollers / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *