Peugeot 107

Característiques

 

El Peugeot 107 és un turisme amb reduïdes dimensions de 3,43 metres i quatre places, disponible amb carrosseria de 3 i 5 portes. Per les seves dimensions i maniobrabilitat amb un radi de gir de 9,46 metres, es tracta d’un vehicle emi-nentment urbà.

El nou disseny té un nou frontal que recorda el 208. El vehicle té formes arrodonides i aerodinàmiques, que contrasten amb els allargats i trapezoidals grups òptics davanters.

Pel que fa a l’equipament, el vehicle permet dos nivells: Active i Envy. Les diferències respecte del model predecessor radiquen en què ara s’ofereix més varietat en l’equipament opcional, com és el ccsa del navegador extraïble.

Alguns dels elements comuns de sèrie són l’aire condicionat, el tancament centralitzat, els alçavidres davanters, el filtre antipol•len o el comandament a distància.

 

Motor

El vehicle incorpora un únic propulsor a benzina d’1.0 litres i 68 cavalls de potència. Velocitat màxima 157 km/h, acceleració de 0 a 100 en 12,3 segons i consum mitjà de 4,3 litres en circuit combinat.

Les opcions d’aquest motor són les possibilitats d’un canvi manual de cinc relacions o un manual pilotat. Aquest últim s’estructura com una caixa manual però amb l’embragatge automàtic.

 

Seguretat

Alguns dels elements de la seguretat del vehicle són els recolzacaps posteriors regulables, els coixins de seguretat del conductor del passatger frontal i els laterals davanters. El vehicle també incorpora cinturons amb pretensors pirotècnic i limitador d’esforç i el sistema de control de frenada en corba.

TOTES LES NOTÍCIES