“Peter Pan en Mai més” és la nova app de Bamboa Kids inspirada en l’univers de l’obra immortal de JM Barrie. L’aplicació està dissenyada per a nens a partir de 3 anys i conté activitats dissenyades per potenciar la creativitat, la memòria, l’atenció i la imaginació en edats primerenques. Està disponible per iPad i iPhone.

“Peter Pan en Mai més” és una app infantil que permet explorar el fantàstic món de Mai més, al mateix temps que s’aprèn. Conté més de 30 jocs amb els personatges de l’obra original. Els nens podran explorar els secrets que amaga el país de Mai més, vestint a indis i pirates o creant lliurement la seva pròpia música. Disposa de jocs clàssics d’educació infantil com el buscar les parelles, trobar als personatges amagats o muntar puzles amb il·lustracions inspirades en el relat original.

L’aplicació ha estat desenvolupada per l’empresa de Santa Creu de Tenerife, Bamboa Kids, l’estudi especialitzat en jocs infantils amb sensors. “Hem volgut transformar la història clàssica de Peter Pan i convertir-la en una eina per educar a través del joc perquè els nous dispositius poden ser un gran instrument per educar. I cada joc, una gran oportunitat per aprendre “, afirma David Martín, CEO de Bamboa Kids.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada