Perquè passar-se als cosmètics airless, els més segurs i higiènics

Aplicació de cosmètics amb els dits
Aplicació de cosmètics amb els dits

L’època que ens està tocant viure fa que cada vegada siguem més meticuloses en qüestió d’higiene. No toquem cap superfície sense, després, rentar-nos les mans a consciència amb aigua i sabó o amb gel hidroalcohòlic. Però ara també som més conscients de les formes en les quals alguns productes es poden veure afectats per bacteris i microorganismes que alterin les seves propietats o ens perjudiquin d’una forma o altra. Per això, cada vegada hi ha més cosmètics airless, que eviten que el cosmètic entri en contacte amb l’aire o amb els dits…

Raons per les quals, sí o sí, et passaràs als cosmètics airless
Si encara no t’havies plantejat la possibilitat de passar-te a les presentacions aireless et brindem quatre raons:

1- Major higiene. No hi ha dubte, cada vegada que obres un pot i hi fiques els dits, entren en el seu interior bacteris que poden acabar degradant el producte. Si comparteixes cosmètica amb la teva parella o filla els motius per a passar-se a l’airless són dobles.

2- Màxima eficàcia. En tenir un mínim contacte amb l’aire, la llum i els bacteris no hi ha risc d’oxidació de les fórmules ni de contaminació. Cal tenir en compte que alguns ingredients com els pèptids es degraden en prendre contacte amb l’aire i disminueixen la seva eficàcia.

3- Millor aprofitament del producte. L’èmbol de pressió al buit dispensa la dosi justa de producte en cada ús, i en idèntiques condicions que acabat de fabricar, amb un màxim aprofitament del contingut.

4- La dosi justa. No malgastaràs producte. En general, s’indiquen en l’envàs les pressions a realitzar per a un bon aprofitament del tractament.

 

Per bellezactiva.com

TOTES LES NOTÍCIES