Periodistes francesos visitaran l’Alt Urgell amb els nous vols comercials

Els nous vols que ha programat l’empresa urgellenca Viatges Regina, per connectar l’aeroport Andorra-la Seu amb Marsella, Palma i Madrid, portaran a la Seu d’Urgell un grup de periodistes francesos especialitzats en turisme i viatges. El primer vol previst des de la capital de Provença, el 9 de març al matí, portarà aquests professionals, que han estat convidats a visitar la ciutat i la comarca, segons ha avançat l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, al programa de RàdioSeu ‘Fil directe’.

Des del consistori han avançat que aquesta acció promocional s’ha preparat conjuntament amb Regina, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i Turisme de Catalunya per tal de divulgar els atractius locals entre els potencials visitants de l’àrea urbana de Marsella, que és la més gran d’Occitània i la segona més important de França després de París. Després d’aterrar a la pista de Montferrer, els periodistes seran rebuts per l’Ajuntament de la Seu i podran fer una visita pel centre històric de la ciutat i per d’altres punts d’interès com ara el Parc Olímpic del Segre i els pobles i espais naturals de la comarca.

Albert Batalla espera que el model de vols impulsat per Regina tingui continuïtat, ja que pot donar un valor afegit a l’aeroport en apostar per la qualitat en comptes de la quantitat: vols amb una capacitat limitada, al voltant d’una vintena de passatgers, i que té com a tret distintiu la rapidesa dels trànsfers des que el visitant surt de casa fins que arriba al seu destí. L’objectiu és consolidar aquesta oferta durant la temporada d’esquí.

Alhora, l’alcalde de la Seu ha subratllat el fet que la pista urgellenca està assolint molt bones dades en àmbits com ara el nombre d’operacions comercials de petit format, l’activitat d’aviació privada i la instal·lació d’empreses especialitzades. De cara a atraure més vols comercials, Batalla apunta que un dels punts pendents és rebre el vistiplau a l’aproximació instrumental mitjançant GPS, una autorització que depèn del Govern espanyol però que de moment encara no ha arribat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada