Perico Pastor porta a la Seu, ‘Despertar’, l’obra pictòrica sobre la pròpia experiència a la Guttmann

Cartell de l'exposició de pintures de Perico Pastor a la Seu
Cartell de l’exposició de pintures de Perico Pastor a la Seu (Ajuntament de la Seu)

Aquest divendres 7 d’octubre, a les vuit del vespre, a la sala ‘la Cuina’ del centre cultural les Monges de la Seu d’Urgell tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘Despertar’, del pintor Perico Pastor.

Aquesta darrera obra pictòrica de l’artista urgellenc es compon de 70 pintures on descriu, pas a pas, la seva tornada a la vida a l’Institut Guttmann després de cinc mesos a l’UCI, a causa d’un infart.

En paraules del mateix Perico Pastor, “Despertar va néixer a l’Institut Guttmann el matí del 7 de gener de 2021. Hi havia arribat la vigília de Reis, després de cinc setmanes en coma a l’UCI de l’Hospital de Sant Pau. Feliç de ser viu, encara que no em quedés ni un gram de múscul i fer el mínim moviment fos una odissea. En aquella hora de pau abans no arribessin les infermeres i auxiliars per a poar-nos en marxa, se’m va ocórrer que el que anava a viure era un bon tema per a una exposició”.

L’exposició es podrà visitar fins el 29 d’octubre, de dimecres a divendres, de cinc de la tarda a nou del vespre, i els dissabtes, de deu del matí a dues del migdia. L’entrada és lliure.

TOTES LES NOTÍCIES