lopez 1

L’anunci d’Antoni Martí ha caigut com una bomba al Partit Socialdemòcrata. El candidat a cap de Govern per la formació, Pere López, s’ha mostrat totalment sorprès per aquest símptoma, com l’ha qualificat, de feblesa. No entén que arribi quan s’ha d’afrontar una segona legislatura amb tanta feina i reformes tan importants al damunt de la taula. El primer secretari del PS, això sí, espera que la postura de Martí no respongui a motivacions electoralistes.

“Vull entendre que no estem parlant de tacticisme polític, ja que és el cap de Govern i ho trobaria de poca alçada política”. Són les primeres valoracions del primer secretari i futur candidat a del PS a les eleccions generals.

Pere López no entén que l’anunci sobre la possible renúncia del cap de Govern arribi tot just ara, quan tota la feina que ha iniciat l’executiu de DA està a mitges: “Està dient als ciutadans que no se sent amb la força per tirar endavant allò que va prometre el 2011, que en aquests quatre anys no ha tirat endavant i que havia promès que faria en una segona legislatura”.

Al marge de l’afer Martí, Pere López s’ha referit també al criteri negatiu del Govern a la proposició de llei socialdemòcrata de reactivació del comerç. Un text que considera vital per al sector comercial, sobretot, a l’hora de limitar les comissions bancàries en l´ús de les targetes de crèdit. Unes comissions que, al seu parer, el sector financer no pot justificar i que podrien repercutir amb més de 10 milions d’euros al marge dels comerciants.

López ha anunciat pròximes reunions amb la Cambra de Comerç i les federacions del sector perquè es mobilitzin en defensa de la seva proposició de llei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada