claus

Les NNTT permeten portar la imaginació fins al límit, però, encara hi ha coses que com a humans (aquells éssers que ensopeguen sempre amb la mateixa pedra) seguim fent malament. Quants poden dir que almenys un cop l’any no hem tingut por per haver perdut les claus de casa. Aquesta situació tan quotidiana però alhora tan crítica pot solucionar-se actualment gràcies a la firma Motorola.

La firma americana ha dissenyat un dispositiu anomenat Keylink, que pretén evitar aquests moments. L’objecte es connecta al clauer i es controla amb Motorola Connect. D’aquesta manera si no trobem les claus, podrem rastrejar mitjançant la seva geolocalització.

Els més àvids pensaran que aquest objecte no soluciona res si en cas encara més tràgic perdem el mòbil. Keylink funciona també a la inversa i permet prémer un botó perquè el telèfon mòbil comenci a sonar. De la mateixa manera també pot utilitzar-se a manera de contrasenya per al telèfon i quan acostem Keylink l’smartphone aquest es desbloquejarà.

Aquest dispositiu pot a més funcionar amb qualsevol mòbil sempre que els usuaris es descarreguin l’aplicació Motorola Connect des de la botiga Play Store o App Store.

En resum, si podem enviar homes a la lluna, perquè seguir perdent les claus del cotxe o de casa.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció