bigordaLa 3ª Pujada a Guardiola – Cerdanyola ha estat la prova escollida per Lluís Bigordà per iniciar la seva participació en el Campionat de Catalunya de Muntanya 2014.

El pilot andorrà afronta, per segon any consecutiu, un campionat amb l’objectiu d’apropar-se als més ràpids de la seva categoria i estar de manera assídua entre els deu millors de la classificació absoluta. Malgrat el seu entusiasme, és conscient que la inferioritat de les prestacions del seu Seat León respecte a alguns dels seus rivals no li facilitaran les coses, com bé comenta: ‘Hi haurà que veure qui seran aquests rivals i a quin nivell estan aquesta temporada’.

Seguint en la línia exposada, un altre factor que Bigordà està valorant és l’opció de cursar la seva inscripció en una categoria en la que tingui alguna opció al triomf: ‘Després de l’experiència viscuda l’any passat, en el Grup A és molt difícil aconseguir la primera plaça, Cal recordar que Gerard (de la Casa) està en aquest grup. Estem intentant inscriure el León en el Grup FX o A2. No vull dir que en aquests grups sigui fàcil estar per davant dels quals serien els meus rivals però, a priori, hi ha opcions’.

Quant a l’escenari de la pujada, cal esmentar que el pilot andorrà coneix la prova organitzada per l’Escuderia Amics del Motor d’Avià, l’any passat en el seu debut en la mateixa es va trobar molt còmode en el traçat: ‘Hi ha una primera part molt ràpida, en els trams que van de paella a paella i la part final (l’últim km) és més tècnica en aquest lloc es tracta d’enllaçar revolts a la major velocitat possible. Realment és divertida’.

Un dels motius pels quals Bigordà comença a competir en el català de muntanya quant s’han disputat dues proves, ha estat la posada a punt de la seva mecànica: ‘Hem fet motor i alguna modificació en la l’electrònica per intentar guanyar una mica de potència. Estic esperançat a poder rebaixar els cronos de l’any passat.

Aquets primers mesos de la temporada els hem aprofitat per intentar cobrir el pressupost que ens permeti participar en les sis proves que resten del calendari 2014. El meu agraïment als esponsors que han confiat en mi’.

El calendari al que fa referència Bigordà és el següent:
24/5 Guardiola-Cerdanyola, 15/6 La Llacuna, 27/7 Alp, 21/9 Farell, 12/10 Pont de Vilomara, 2/11 Sant Feliu.
La Pujada a Alp, a finals de juliol, serà vàlida per al Campionat d’Espanya de l’especialitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada