El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior organitza aquest dimecres, en el marc de la 13a edició de les Jornades d’Humanitats, dos conferències que tindran com a temàtica principal els valors de l’esport, a càrrec del psicòleg expert en esport Pep Marí.

L’acte inaugural de les activitats tindrà lloc al Centre de Formació Professional d’Aixovall a les 8.30 hores.

La primera conferència tindrà lloc a les 9 del matí al Centre de Formació Professional d’Aixovall i anirà només destinada als alumnes, amb el títol “Els valors: regles de joc de la vida”. La xerrada se centrarà en els valors com les regles del joc de la vida. Concretarem tres utilitats dels valors, com són prendre decisions, tenir una personalitat pròpia i adaptar-se a l’entorn.

Per cloure les Jornades d’Humanitats, Marí impartirà a les 19.30 una altra xerrada. oberta a tothom, a la sala d’actes de MoraBanc. Amb el títol “Transmetre valors als més joves”, s’aprofundirà en la utilitat de tres valors com són la presa de decisions, tenir una personalitat pròpia i adaptar-se a l’entorn.

Pep Marí és llicenciat en psicologài i màster en psicologia de l’esport per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant 28 temporades va formar part del Departament de Psicologia de l’Esport al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (Barcelona) i actualment és codirector del programa “ACB Next Valores”. És l’autor dels llibres “Aprender de los Campeones” i “Liderar equipos comprometidos”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada