Pentinats que rejoveneixen

pentinatCerts talls, tons i pentinats són autèntiques fórmules antiedat per als cabells que ens permeten treure’ns anys de sobre i semblar més joves. Les cabelleres mitjanes, els recollits i les metxes clares són alguns dels clàssics que funcionen, sobretot si us atreviu a lluir-los d’una manera informal.També la cua alta, el serrell desfilat amb molt de moviment, els recollits amb cert aire despentinat o al més pur estil romàntic amb metxes a ambdós costats de la cara.

El toc més juvenil també pot posar-lo una senzilla agulla, que afavoreix i crea un look de bona minyona. Si parlem de tons, les metxes (dos o tres tons menys que el vostre to habitual) són una altra de les fórmules antiedat per als cabells. No porteu el cabell llarg i enganxat a la cara, ja que allarga les faccions i accentua les bosses dels ulls.

Els cabells clars no marquen tant els trets com els foscos, que a més tenen la particularitat d’afegir anys. Opteu per talls de cabells suaus, esglaonats i amb moviment, que suavitzen les faccions i rejoveneixen.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES