Penjar altaveus al saló

Voleu penjar uns altaveus a la paret del saló? Doncs preneu nota d’aquestes recomanacions per fer aquesta tasca de la manera més ràpida i fàcil possible.

Abans de res, recordeu que heu d’instal·lar els altaveus creant un cercle imaginari perquè el so us envolti. Així que feu diverses proves i assegureu-vos que els altaveus estan correctament situats, a l’alçada de les vostres oïdes, per gaudir del millor so. 

Quan teniu clar el lloc on voleu col·locar els altaveus, podreu foradar la paret amb un cargol per marcar la zona. A continuació, heu de perforar amb un trepant i col·locar el suport que voleu utilitzar. En qualsevol botiga de bricolatge podreu aconseguir els suports i articles que necessiteu. A més, podeu escollir entre diferents tipus, en funció de les característiques dels vostres altaveus.

Una vegada que hàgiu fet els forats, podreu introduir els tacos, col·locar la base i fixar els tirafons. Aquestes són les peces clàssiques que trobareu en qualsevol kit tradicional. 

I una vegada que hàgiu acabat d’instal·lar totes les peces, podreu col·locar els altaveus, però assegureu-vos que estiguin ben fixats.

Per descomptat no us oblideu tampoc d’amagar els cables amb embellidors de plàstic.

FONT: bricomanias.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat