Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindreu moments en els que us sentireu molt apagats, com si us faltés energia, hi ha moltes coses a fer i poques ganes. A vegades va bé tenir moments de mandra però heu d’intentar que no se us allarguin massa que com més trigueu a arrancar més us costarà. Els pensaments amb la família i en voler fer coses per ells serà molt marcat.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Els dubtes amb el tema de parella es poden aclarir d’una manera senzilla i us trobareu en la comoditat de poder parlar sense embuts, cosa que us farà sentir bé. De fet organitzar la vostra vida comença a ser una necessitat i encara que ja la tingueu ben encarada sempre va bé millorar el present. No deixeu de fer allò que sentiu.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mireu de portar-vos bé tant com pugueu, ja que aquests dies teniu moltes possibilitats de tenir algun maldecap o bàsicament que us pesquin si en feu alguna que no toca. Per tant ulls ben oberts i mireu d’estar al cas del que es mou en el vostre entorn. De vegades les coses més senzilles poden ser les que et porten més embolics.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

La vostra decisió i emprenedoria us obrirà camins bons en tots els sentits, cal estar despert i aprofitar els moments. Les amistats i la família us farà costat i sentireu que res us pot parar. Són dies de viure intensament i de trobar maneres d’estar millor tant a casa com a fora. Si podeu fer algun viatge, us aniria molt bé.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

No sabreu com fer-ho per estar tranquils, tot us atabalarà més del compte i la sensació de tensió serà gran. Heu d’agafar-vos les coses més bé i no donar voltes al que no té solució. Si podeu desfer-vos d’allò que us fa nosa o que no feu servir, també aniria bé. Fer neteja és important i deixa espai a altres coses interessants.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Les amistats us poden ajudar a sentir-vos més bé i a trobar maneres de viure diferent i amb més sortides per fer el que us agrada, o sigui que és bo parlar i escoltar per tenir més informació i saber valorar les diferents opcions que es poden plantejar. Viatjar us pot ser una bona injecció, si en teniu oportunitat, no us quedeu a casa.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Encara que tot us faci patir més del compte i que us costi veure bones sortides a la vostra vida, heu de mirar de no ofuscar-vos i heu de buscar la part positiva de tot plegat. Si analitzeu la vostra vida amb bons ulls, veureu que us han passat coses ben bones i són aquestes les que heu de valorar i intensificar en els pensaments.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Ho tindreu tot controlat i sense cap problema, sembla que la vostra capacitat de solucionar problemes i la vostra visió clara del que voleu us donarà força i seguretat. Per altra banda en el camp de la parella és on haureu d’anar més suaus, ja que si aneu massa directes, us podeu trobar amb un desengany cosa que es pot mirar d’evitar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

No se us acudeixi jugar en jocs d’atzar, teniu totes les de perdre. Normalment ja és difícil que toquin premis, però a vosaltres el que se us complica és que us podeu descontrolar i gastar més del que teniu per aquests temes que no us fan cap favor. El més important és que obriu als ulls i no llenceu els diners, us poden fer falta.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Casi totes les situacions que teniu en tema parella van relacionades amb l’organització de les coses de casa. És bo ser meticulós però també s’ha de saber tolerar les diferents opinions o opcions que hi ha. No sigueu tancats i busqueu maneres de deixar-vos anar sense tant de control, us ho podeu passar molt millor i ser més fàcil.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Els moments de tibants a casa poden ser per motius de nervis i mala gestió dels conflictes que hi puguin haver amb la parella, si en teniu, és clar. Heu de mirar de respirar a fons i buscar la manera de treure importància a les coses que no siguin tan necessàries, així tot serà més fàcil. Amb els pares també és bo estar-hi bé.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Tot serà divertit i riureu amb les coses que us passin i això està bé, tot i que pel mig tindreu alguna sorpresa que us trencarà per un moment el bon rotllo. Si podeu, no deixeu que el que passi us atabali gaire, tot es pot solucionar més o menys i cal fomentar el benestar abans que els problemes. Aneu amb compte amb la conducció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada