Peixos: sigueu més simpàtics

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tot us anirà lligat amb el camp dels amics, on tindreu la necessitat de trencar relacions que veieu que no us aportant res de bo i en les quals sentiu que no podeu confiar. És corrent trobar persones que valoren les coses de manera diferent de nosaltres i que també tenen una conducta diferent de la nostra; la tolerància és un grau.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La facilitat de fer negocis o de trobar maneres de potenciar el vostre creixement en el tema de la feina serà bona i heu de mirar d’aprofitar els moments que tindreu per donar més velocitat a la vostra vida. És bo que compteu amb els amics i els feu cas en el que us puguin aconsellar, ja que tindran bona part de raó amb la seva visió.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Us heu d’agafar aquests dies com a un parèntesi, ja que, per motius astrològics, sembla que tot es bloqueja i que costa que les coses avancin cap a bon port. Si no flueixen, hem de respirar amb calma i donar temps perquè tot es posi a lloc. En èpoques així, el més aconsellable és que feu coses per distreure-us, per divertir-vos i per plaer.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Encara que en el tema de diners se us compliqui la cosa, no us esvereu ni us sentiu malament. El més important és que intenteu controlar la situació: mireu de calcular el que us fa falta i el que teniu per poder saber de què disposeu i com ho podeu fer servir. També és necessari que sigueu previsors i no us llenceu de cap.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El caràcter lluitador ja el teniu de natural i aquest fet no us el treu ningú; de totes maneres, sí que l’hauríeu de tenir més controlat aquests dies, ja que estareu massa guerrers i contestareu de manera massa lleugera. Cal que feu servir el vostre tarannà més romàntic i delicat per estar més bé, tant a casa com a la feina i amb els amics.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

El tema de parella us portarà una mica de cap; haureu de pensar-hi més del compte i sentireu que hi ha moltes coses a tenir presents per poder anar més bé. Mireu de no fer passos en falç i parleu del que hagueu de parlar però des de la calma i el repòs. La situació a casa pot canviar per a bé i us farà sentir més calmats i a gust.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si teniu fills, hi haurà la possibilitat que hi hagi moments intensos amb ells, essent necessari parlar-hi de manera directa i clara, per arribar a fer que la relació entre vosaltres sigui millor. Al mateix temps tindreu etapes molt bones en el camp dels amants, o sigui que agafeu-vos la part positiva d’això i, si podeu, aneu a lligar.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Us poden oferir algun tipus de negoci que a primera vista us fa veure bones possibilitats en el camí laboral; no us esvereu ni feu passos sense pensar perquè us podeu trobar en un embolic i heu de ser més previsors i analítics. Heu de mirar totes les possibilitats i donar-hi un parell de voltes abans de fer res. Sort que primer us avisaran!


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Cal que aprengueu a tenir la boca tancada i a no fer públic el que penseu fer, ja que us poden robar les idees i us podeu sentir traïts. No té per què ser res molt important, però a vosaltres us afectarà més del que toca. Si podeu, feu coses divertides fora de la feina i busqueu tenir moments macos amb la família i amb els amics de sempre.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Us podeu sentir una mica buits en el camp de la parella; tot i que en tingueu, seria bo que busquéssiu la manera de tenir-hi més contacte i de sentir-vos més recolzats o, si més no, tenir-hi més comunicació verbal, que de vegades la deixem una mica de costat i és bo parlar per poder saber en quina situació esteu. Animeu-vos i tot anirà bé.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Heu d’estar més atents a la conducció; la facilitat que tindreu a distreure-us pot fer que us trobeu amb alguna ensopegada que no toca, on no us fareu gaire mal però us podeu sentir molt malament. Si podeu estalviar-vos el mal moment, millor, o sigui que ulls ben oberts i endavant. El que us anirà bé és el camp de la feina.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Estareu molt expressius i us serà molt fàcil que us entenguin sense paraules. Per tant, només cal que us deixeu anar de manera simpàtica i tot anirà bé, perquè allò que parlant la gent s’entén, en el vostre cas gairebé ni caldrà. Us relacionareu amb persones que d’alguna manera tenen algun càrrec o són importants; sigueu simpàtics.