Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Amb Mart al teu signe, reps una dosi d’energia extra. Compte amb mostrar un excés de vehemència que pot espatllar les teves relacions. L’esport i la meditació et faran bé.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Amb Venus aspectant a Mart a la Casa XII, s’obren vies de diàleg proper i íntim. Si hi havia alguna qüestió que no gosaves manifestar, ara tens les eines per explicar-te.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Cal ser prudent amb les paraules. Evitar confrontacions inútils que només serveixen per posicionar l’ego i participa de les relacions amistoses sanes, sense interessos.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Els trànsits indiquen que finalitza una etapa i comences un altre període. Has après força però ara cal seguir fent camí sense oblidar l’objectiu inicial del teu recorregut.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El Sol aspectant a Neptú et situa en un oasi on recerques la inspiració. Revaloració de la relació de parella. Fe en un projecte laboral. Pots rebre un ajut providencial.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si hi ha algun assumpte econòmic pendent relacionat amb la llar, sembla que arriba un moment que has de prendre decisions importants al respecte. Sigues més objectiu.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si hi havia tensió o temes sense resoldre amb una persona familiar, en aquests dies es poden donar facilitats pel diàleg o desenllaç de conflictes. Reps ajuda domèstica.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Sembla que si vols avançar en el sector laboral, hauràs de fer canvis a la teva percepció de com ha de ser les coses. Aprofita abans que Urà torni a la teva Casa VII.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Amb tres planetes al sector II, necessites prendre seguretat per iniciar un nou cicle i també hi ha una necessitat de reestructuració urgent de l’economia i la dieta.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Reprens una activitat del passat i que activa altres aspectes de la teva persona. Cerques, sobretot, la satisfacció personal, no tant l’aspecte econòmic de les coses.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Amb el bon contacte d’Urà, amb Mercuri, s’obren noves vies de comunicació i també indica un moviment renovador al sector grupal i de les amistats. Augmenta l’esperança.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Amb Mart transitant pel sector II, s’activa l’economia. Per treure més rendiment al teu treball hauràs de fer alguns canvis importants. Compte amb despeses innecessàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada