Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

No us estranyi que les coses o els projectes que vulgueu tirar endavant se us compliquin, hi ha un seguit de tendències que us marquen entrebancs de manera freqüent i caldrà ser constant i pacient per poder aconseguir el que us hagueu proposat. També tindreu uns dies remoguts en tema de salut, no us espanteu que no serà res greu.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu molts dubtes a la feina, no sabreu com heu d’actuar segons la situació que us trobeu i la inseguretat us farà estar una mica distrets. Estaria bé que deixéssiu de banda les decisions referents al tema i us les plantegéssiu més endavant, ja que ara no és el moment. Us convé més estar pendents del vostre cos i fer més esport.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindreu ganes de gastar i us costarà tenir cura dels diners, mireu de no fer mal és d’aquests ja que després us queixareu de que no arriben. Seria millor que aprofitéssiu el temps per organitzar-vos la feina i les coses que teniu per fer a casa que ho teniu una mica abandonat i si hi pareu atenció i ho cuideu estareu més còmodes.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Voldreu ajudar a tothom i potser us veureu embolicats en situacions estranyes on les persones que voleu ajudar us deixen parats amb les seves reaccions. Heu de tenir present que hi ha persones que no volen ser ajudades i que els hi agrada la situació en la que viuen, per tant heu de saber respectar la seva opinió i retirar-vos.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Necessitareu tenir un equilibri i buscareu la manera de trobar-lo com sigui. La millor manera és donant temps al vostre cap per pensar que és el més correcte per fer sense angoixar-vos, tot vol el seu temps. També us aniria molt bé estar a casa amb els vostres i donar-vos temps per parlar-hi i per gaudir de la seva companyia.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si teniu fills seran dies per tenir converses profundes i molt constructives per la seva educació, si no és el vostre cas, aquest tipus de converses les podeu tenir amb algun familiar o amb algun amic que al igual necessita parlar i vosaltres sereu la millor opció que tindrà, mireu de saber escoltar i trobar la manera d’orientar.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

És molt possible que hagueu de demanar ajuda d’algun tipus i us costi de fer-ho. Sé que és difícil fer l’acció de demanar però hi ha moments a la vida que és important saber-ho fer i no sentir-se malament per fer-ho. Sempre hi ha algun moment en el que necessitem alguna cosa per molt que ens sembli que podem amb tot nosaltres sols.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tindreu uns dies molt interessants amb els amics, hi hauran bones sortides i moments de molt bon rotllo, ara bé tindreu un factor que us molestarà una mica, no us acabareu de trobar prou bé físicament, no tindreu res fora del normal però us sentireu més fluixos i això us farà pensar que no esteu gaire bé, intenteu no capficar-vos.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

En el camp de la parella seran uns dies bonics i plens de bons moments, encara que en alguna ocasió hi hagi algun desacord podreu parlar i solucionar les coses de bona manera. Els que no tingueu parella sabreu portar el tema millor i no us preocuparà aquest fet. De vegades el més important és saber estar en qualsevol situació.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Necessitareu viatjar i si voleu ho podreu fer, potser no podreu anar gaire lluny però podreu canviar d’aires que va molt bé. La part interessant d’aquests dies serà el vincle que agafareu amb les cultures que no coneixeu gaire, tindreu curiositat i això és bo per aprendre i per viure experiències diferents. No us deixeu perdre res.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Haureu d’anar amb compte a l’hora de dir les coses, estareu més irritables del normal i no sabreu gestionar gaire bé les vostres enrabiades deixant anar les paraules sense pensar. De vegades va bé saber callar i és important saber gestionar les enrabiades que tenen altres maneres de ser portades per poder evitar mals moments.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Les ganes de quedar bé i de posar-vos guapos us faran anar a comprar roba o a fer-vos un canvi d’imatge, com ara anar a la perruqueria. Deixeu-vos portar pel vostre instint i aneu a buscar alguna cosa adient que us faci sentir millor. No cal tirar la casa per la finestra, sols fer algun canvi al fons d’armari. Us agradareu més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada