pediatria-pirineuLa cooperativa Pediatria dels Pirineus ha rebut el Premi a la Millor Experiència en el marc de la 5a Jornada del Pla de Salut de Catalunya. El Departament de Salut de la Generalitat ha reconegut així la tasca duta a terme pel projecte urgellenc d’atenció pediàtrica i, concretament, per la seva pàgina web.

El premi l’ha recollit l’equip de Pediatria dels Pirineus de mans del president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller de Salut, Boi Ruiz, en el marc de la jornada, que s’ha celebrat a Sitges. El doctor Jordi Fàbrega, director mèdic del Sant Hospital i membre de Pediatria dels Pirineus, ha expressat l'”immens honor i enorme orgull” que suposa per a tots ells l’obtenció d’aquest reconeixement, que també fa extensiu a tot l’equip de l’hospital urgellenc.

El diploma s’ha concedit per la comunicació ‘Les TICs com a eina de suport en l’atenció pediàtrica. Web de Pediatria dels Pirineus, amb consultori virtual i xarxes socials’. A banda de Jordi Fàbrega, el treball també l’han realitzat Glòria Ruiz, Tatiana Valencia, Òscar Rosell, Joaquín Astete, Neus Méndez, Antonia Parra, Albert Font, Isabel Carvajal i Josep Serrat.

Text i foto: Ràdioseu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada