Pedalades amb burricleta per celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible a la Seu

En motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que té lloc del 22 al 29 de setembre, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, amb la col·laboració del Centre Burricleta Alt Urgell-Cerdanya, organitza diverses pedalades amb bicicleta rural elèctrica (burricleta). Aquestes sortides guiades amb burricleta tindran lloc el dissabte, 22 de setembre, de les deu matí a les dues del migdia, i de les cinc a les set de la tarda, per la Plana de l’Urgellet.

La proposta pretén oferir als ciutadans la possibilitat de provar aquesta bicicleta rural elèctrica amb passejos de 30 minuts. L’activitat la podran realitzar persones de totes les edats. Per a poder participar-hi, cal inscriure’s a partir del 3 de setembre al mateix Centre Burricleta Alt Urgell-Cerdanya, situat a l’avinguda Garriga i Massó, numero 14, de la Seu d’Urgell. Les places són limitades.

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 22 al 29 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura sota el lema ‘Mou-te en la direcció correcta’ que proposa a la ciutadania en general cercar noves formes de mobilitat per tal d’allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular i anar cap un transport més sostenible.

En aquest sentit, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell aposta per fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà habitual de transport per moure’s per la ciutat, tal i com s’ha fet palès en les diverses actuacions recollides en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible aprovat el passat mes de juny.

Des de l’Ajuntament urgellenc es col subratllar la importància de portar a terme accions que conscienciïn a la població sobre un canvi d’hàbits pel que fa als desplaçaments, fent servir un transport més sostenible com és la bicicleta. Amb aquest objectiu la Seu d’Urgell s’ha adherit a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.