Pau Lozano encapçala la llista de la CUP a la Seu d’Urgell

cup-seuPau Lozano encapçalarà la llista de la CUP per a les properes eleccions municipals a la Seu d’Urgell. Després de diversos mesos recollint les opinions i propostes de la població, el passat 28 de març, la CUP decidia presentar-se als comicis per optar a l’alcaldia de la Seu i obrir un procés de proposta de persones per formar part de la candidatura. Aquest procés va culminar aquest passat dissabte amb l’elecció de la llista formada per veïns i veïnes de la Seu provinents de diversos àmbits.

La presentació pública de la candidatura, la llista i el programa es realitzarà el proper dissabte 2 de maig en un acte públic i obert i que comptarà amb la presència de la diputada de la CUP – Alternativa d’Esquerres al Parlament, Isabel Vallet. Pau Lozano estarà acompanyat a la llista per Xavier Massallé, Xènia Antona, Pau Gracia, Anna López, Anna Hernandez, Joan Parunella, Virginia Alvarez, Vicenç Casassas, Adriana Tàpies, Basilio Sanz, Gemma Guàrdia, Èric Luque, Sònia Mataró, Xavier Martínez, Marta Sopena, i Montserrat Soler ‘Mussy’, i com a suplents, Josep Maria Galabert ‘Roni’, Mercè Palet, Pau Chica, i Francesc Xavier Guarner.

D’altra banda, la CUP  ha assenyalat que han presentat candidatura al municipi de Cava, amb la representació de Guillem Campreciós i Daniel Bautista.

Text i foto: ANA