La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i la propietària de la sala d’exposicions de Cal Pal de la Cortinada, Maria Reig, han signat un conveni pel qual el Departament de Patrimoni Cultural proporcionarà les dades que figuren en el Registre del patrimoni cultural immoble, relatives a construccions en pedra seca. Amb aquestes dades s’elaborarà una aplicació tecnològica per divulgar el patrimoni en pedra seca d’Andorra amb l’objectiu de fomentar-ne la conservació i difusió.

A partir d’aquest conveni, Patrimoni Cultural es compromet a dur a terme el treball de camp requerit per completar l’inventari de les estructures en pedra seca, de forma sistemàtica i completa, per completar el fitxer de la base de dades del Registre del patrimoni cultural immoble, i poder facilitar les dades obtingues al projecte d’aplicació que impulsa i finança Maria Reig.

Aquesta aplicació serà oberta i s’hi podran anar afegint noves dades a mesura que siguin obtingudes pels tècnics del Departament de Patrimoni Cultural. L’aplicació estarà oberta al públic general i serà un complement de l’exposició d’art que tindrà lloc a Cal Pal de la Cortinada entre el setembre del 2018 i el setembre del 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada