Patrimoni Cultural obre les portes de les reserves de béns mobles situades a l’antic Hotel Rosaleda

El cap de Govern, Xavier Espot, i a la seva esquerra, la ministra Mònica Bonell (SFG)
El cap de Govern, Xavier Espot, i a la seva esquerra, la ministra Mònica Bonell (SFG)

Amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania el llegat cultural i històric del país, el Departament de Patrimoni Cultural ha decidit organitzar cada final de mes unes jornades de portes obertes per a donar a conèixer el taller de restauració i les col·leccions conservades a la reserva de béns mobles situades a l’antic Hotel Rosaleda, seu del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports.

Aquesta iniciativa s’enceta demà divendres, 19 d’abril, amb una visita programada amb l’associació Velles cases andorranes i està previst obrir els espais, a partir del maig, el darrer divendres de cada mes a tot aquell que estigui interessat a descobrir la història del país a través dels béns mobles. Amb aquesta proposta, el Departament pretén, a més de donar a conèixer els espais i la col·lecció, mostrar el treball i la feina de gestió, preservació i conservació del patrimoni cultural andorrà.

Per a sumar-se a les visites gratuïtes, programades a les 13 hores, cal fer la inscripció prèvia al telèfon 844141 o al correu electrònic contacte_patrimoni@govern.ad.

TOTES LES NOTÍCIES