Pastís de maduixa sense forn

Pastís de maduixa
Aquest pastís de maduixa es fa sense cocció (Istock.com)

Molt ràpida de preparar és aquesta recepta de maduixa, de sabor suau i textura de mousse i en la qual no necessitem cocció en forn, pel que poden ajudar els més petits a preparar-la, sense cap mena de perill.

Ingredients:
  • 100 g de galetes Maria
  • 50 g de mantega (prèviament fosa)
  • 200 ml de nata líquida
  • 200 g de formatge Philadelphia
  • 4 cullerades soperes de sucre
  • Maduixes per a decorar (també poden posar-se altres fruites vermelles com gerds, etc).
  • 1 paquet de gelatina de maduixa.
Preparació:

La base del pastís és molt senzilla i consisteix simplement a triturar les galetes amb la batedora i barrejar-les amb la mantega.
Estenem la mescla en la base del nostre motlle aixafant bé amb l’ajuda d’una espàtula de manera que quedi ben distribuïda per tota la superfície.
A continuació, diluïm la gelatina en uns 150 ml d’aigua calenta.
En un bol, barregem la nata, el formatge i el sucre. Quan aquests elements estiguin integrats, afegim la gelatina i tornem a remoure.
La mescla resultant l’abocarem damunt de la nostra base de galetes i la portarem a la nevera perquè es refredi, almenys durant unes 4 hores.
Decorar amb maduixes i servir.

TOTES LES NOTÍCIES