Els dos gestors que ara fa 3 anys, van protagonitzar el relleu al capdavant de Caldea, tornaran a repetir l’escena però intercanviant-se els papers. Segons ha pogut saber RTVA, la SEMTEE ha decidit rellevar Carles Pascuet de la direcció general de Caldea i Inúu i tornar a posar Miguel Pedregal que va ser el seu antecessor fins que va haver de marxar per motius personals.

Pedregal va ser al capdavant de Caldea entre mitjan 2009 i principi 2011, va coincidir amb tota la fase de creació del projecte Inúu i és un gran coneixedor d’aquesta instal·lació. Amb el seu retorn es vol potenciar l’espai inaugurat fa pocs mesos i que no està assolint els objectius marcats. Des del consell d’administració es vol reconduir aquesta situació amb un canvi de rumb en la direcció. Carles Pascuet va agafar el testimoni de Pedregal al 2011, quan va marxar per qüestions personals.

Pascuet va passar un procés de selecció amb d’altres candidats fins que va ser l’escollit. Fins llavors havia gestionat l’Associació de Contractistes d’Obra d’Andorra. Demà a la nit se celebra el consell d’administració de SEMTEE, on es materialitzarà aquesta decisió. Els canvis es faran efectius en un termini breu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada