gent-granUna delegació de l’Alt Urgell formada per quatre persones que representen al Consell Consultiu de la Gent Gran i a diferents associacions de la comarca participaran demà dimecres, 8 d’octubre, en l’acte principal del 7è Congrés Nacional de la Gent Gran que se celebrarà al Món Sant Benet a Sant Fruitós del Bages.

Els membres del col·lectiu de la gent gran alturgellenc aniran acompanyats per una tècnica dels serveis socials del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.

7è Congrés Nacional de la Gent Gran

L’acte principal del 7è Congrés Nacional de la Gent Gran és el final d’un procés que es va iniciar amb l’elecció dels delegats i delegades del tot el territori català, la recollida d’informació mitjançant qüestionaris, i el període d’esmenes.

En la jornada de demà es debatran les esmenes que els grups de treball han elaborat, s’acordaran les conclusions i s’aprovarà el Manifest.

A més, es treballaran dues ponències: ‘Persona, societat i benestar’ i ‘La Catalunya del futur’, respectivament.

La primera, ‘Persona societat i benestar’, revisa el desenvolupament actual de la societat catalana i els nivells de benestar de la població en general, parant una atenció especial en les persones grans.

I pel que fa a ‘La Catalunya del futur’, mostra a la societat en general una visió àmplia de les persones grans en relació amb el país on vivim, com ens l’imaginem i, per tant, què estem disposats a construir juntament amb la resta dels nostres conciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada