L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell inaugura avui dimecres, 3 d’abril, un nou cicle de divulgació dedicat a diversos parcs naturals de Catalunya i Andorra.

El cicle obrirà amb una xerrada, a les vuit del vespre, sobre el Parc Natural del Cadí-Moixeró. Aquesta sessió es complementarà aquest diumenge, 7 d’abril, amb una sortida guiada al Mirador de Turó Galliner. Ambdues activitats aniran a càrrec del seu director, Jordi Garcia.

Parlem de Natura Protegida seguirà dimecres, 10 d’abril, amb una xerrada sobre el Parc Natural de l’Alt Pirineu que realitzarà el mateix director del parc, Jordi Palau. El diumenge següent, dia 14 d’abril, es farà una sortida a Coll d’Ares (si no hi ha gaire neu), o a Ars, Castell de la Seca i Ministells (si hi hagués molta neu). La sortida anirà a càrrec de Marc Garriga, tècnic responsable de l’àrea de millora rural i manteniment del parc.

Els Espais Natura 2000 de l’Alt Urgell seran també protagonistes al llarg d’aquest cicle, concretament amb una xerrada el dimecres 17 d’abril i amb una sortida diumenge 21 d’abril, al Cap del Beneïdor, entre Bescaran i Castellnou de Carcolze. Ambdues activitats aniran a càrrec de Jordi Dalmau, d’Aubèrria.

El cicle es clourà amb dues activitats dedicades als Parcs Naturals d’Andorra amb una xerrada dimecres 24 d’abril i una sortida el diumenge 28 d’abril, que segons la neu, es realitzarà un circuït interpretatiu del Parc del Comapedrosa o al mirador del Roc de la Sabina. Després es realitzarà una visita a la part baixa del Parc de Sorteny. Aquestes dues jornades aniran a càrrec de Jordi Nicolau, gestor del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, i de Sergi Riba, director del Parc Natural de la Vall de Sorteny.

Per participar en qualsevol d’aquestes sortides, cal fer una inscripció prèvia al mateix Espai Ermengol de manera presencial, o trucant al 973 353 057 o per correu electrònic info@espaiermengol.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada