Aquest dijous, 20 de juny, a les vuit del vespre, tindrà lloc una nova sessió del cicle Parlem de Formatge que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell, i que aquesta vegada protagonitzaran els productes de la Cooperativa Cadí.

La sessió, que anirà a càrrec de Josep Balcells, enginyer agrònom en indústries alimentàries i tècnic de la Cadí, s’iniciarà amb una introducció a l’anàlisi organolèptica dels formatges. Tot seguit, hi haurà una degustació de productes Cadí.

Per assistir cal treure un tiquet de 8 euros al mateix Espai Ermengol de manera anticipada, i 10 euros el mateix dia de la sessió.

A l’estiu, més tastos de formatges

L’Espai Ermengol té preparats més tastos comentats de formatges al llarg de l’estiu. Així, el 25 de juliol serà el torn de Serrat Gros d’Ossera i el 22 d’agost la sessió anirà a càrrec de la formatgeria Castell-Llebre amb formatge d’ovella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada