parets

En alguns habitatges hi ha estances que tenen irregularitats en la forma de les parets perquè per aquelles zones passen les canonades o altres instal·lacions de la casa. En aquests casos, el millor és buscar la forma de poder integrar aquestes zones en la decoració i així poder dissimular-les.

Si en el vostre cas és al dormitori on l’estructura de la paret és irregular, podeu aprofitar i encarregar que us facin un capçal de llit a mida, que us permeti integrar-lo en l’espai, a més, si li feu encaixar uns prestatges es pot convertir en un moble molt funcional per tenir a l’abast les vostres pertinences, com el despertador, les ulleres, els llibres que estigueu llegint, etc.

En general, existeixen dues formes que podeu tenir en compte a l’hora de fer front a un sortint de la paret, una consisteix a donar-li un acabat que contrasti amb la resta de la decoració i el faci ressaltar, i l’altra és pintar-lo del mateix color que la resta de les parets per dissimular-lo i fer-lo passar desapercebut.

En el cas que preferiu pintar-lo perquè quedi dissimulat, opteu per la pintura en tons neutres perquè les parets no destaquin massa i perquè no es produeixin grans refraccions de la llum.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada