Parc infantil i pistes de petanca nous al centre d’Andorra la Vella

Ben aviat, Andorra la Vella disposarà d’un nou parc d’infants i de noves pistes per a la pràctica de la petanca, al centre de la vila.

Vist que existia una manca d’equipaments a la part baixa del carrer Prat de la creu, als voltants de la plaça Lídia Armengol Vila, el Comú de la Parròquia va decidir, després d’un contacte a Catalunya amb el descobriment de l’existència d’una edició especial i limitada d’una creació molt exclusiva, basada en el conte del Patufet, una obra de Pilarín Bayés, de fer-ne la instal·lació al carrer de la Grau.

 

Parc temàtic infantil

 El parc – d’una superfície total de 192 metres quadrats -, emplaçat en un terreny comunal, contindrà il·lustracions de l’autora en dues “molles” del Patufet i el Dineret, un tobogan amb “El Bou”, La Botiga que serà una caseta i el Cistell, un balancí. La Col farà funcions de gronxador i en un panell s’hi exposarà el Conte d’En Patufet.

 El nou equipament oferirà un espai de lleure als infants que resideixen als voltants i als nens i nenes de les escoles properes, com el Casal d’Infants El Llamp. Els murs de delimitació del Parc seran pintats, precisament, pels nens del Casal d’Infants El Llamp en els mesos a venir, i serà per a tots ells una activitat de tallers.

Dues pistes de petanca

S’està construint, paral·lelament,dues noves pistes de petanca – de mida 12 metres x 3 metres, per a tots aquells aficionats que prefereixin practicar el seu esport allí i no hagin d’anar fins al Parc Central.Per als usuaris de la Casa Pairal, s’hi habilitarà un espai reservat per guardar-hi les boles del joc, per evitar-los els desplaçaments amb aquella càrrega.