Papers pintats ecoamigables

paper pintat

Amb el canvi d’any potser us esteu plantejant també fer algun tipus de canvi en la decoració de casa vostra per donar-li un nou look a alguna estança. En aquest cas, els papers pintats són una bona opció decorativa, sobretot per a les parets que són difícils de tractar amb pintura.

A més, ofereixen múltiples opcions decoratives, ja que els podeu col·locar en tota l’estança o només en una paret per destacar-la.

Si feu una bona elecció del color, la textura i el disseny del paper pintat podreu reinventar qualsevol ambient de manera ràpida i més neta que amb la pintura, ja que els papers són més fàcils de mantenir i netejar.

La tendència en papers pintats per a l’any 2013 són els papers ecoamigables, que combinen entre les seves característiques que són molt duradors i molt fàcils de netejar.

Aquest tipus de paper no és perjudicial per al medi ambient i no conté productes químics que puguin afectar els nens, a més, són molt segurs i de gran qualitat.Com que tenen un acabat polit i vidriat estan especialment indicats per a les parets del bany.

Per Redacció / Tot Sant Cugat