Paper més que digne de la selecció andorrana de futbol a Kosovo (1-1)

Berto Rosas, autor del gol d'Andorra a Kosovo (FAF)
Berto Rosas, autor del gol d’Andorra a Kosovo (FAF)

Tothom sabia que la selecció de Kosovo seria un rival ben complicat per al combinat nacional andorrà que entrena Koldo Álvarez de Eulate. Els tricolors no descartaven la sorpresa en aquest desplaçament i, pel vist durant el partit, es pot dir que han tractat de tu a tu als locals. S’ha suat, però, el que compta al final és el resultat i, l’empat a 1 gol, té regust a victòria.

És veritat que Kosovo ha tingut la major possessió de la pilota, ofensivament, ha disposat de més xuts i ha estat més encertat en les passades, però, la selecció d’Andorra ha sabut defensar-se bé. Ho ha aconseguit fins al minut 58 de la segona meitat, després d’haver arribat al descans amb un empat a zero gols. Els kosovars han marcat l’1 a 0 mitjançant Zhegrova.

Poc els ha durat l’alegria perquè dos minuts després, al 60, els del Principat aconseguien igualar el matx, corresponent a la segona jornada de la fase de classificació de l’Eurocopa. La diana andorrana ha estat obra de Berto Rosas en rematar una centrada de cap. L’empat era un premi a la resistència i es traduïa amb el primer punt que suma Andorra en els dos encontres disputats. A casa va perdre amb Romania per 0 a 2 i, aquest dimarts, ha aconseguit puntuar en un camp i contra una formació ben difícils.

Val a dir que l’àrbitre de l’encontre ha afegit 8 minuts en el temps de descompte, minuts que no han estat suficients per a que Kosovo perforés de nou la porteria tricolor. Al final, 1 a 1.