Pantebre reitera el suport al projecte de Carlemany i li preocupa que les dues parts ‘s’enroquin’

El president de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre, ha reiterat el seu suport al projecte de fer per a vianants l’avinguda Carlemany pels beneficis que aportarà a nivell comercial, i s’ha mostrat preocupat perquè considera que s’estan ‘enrocant’ les posicions d’un costat i de l’altre i això ‘no és bo per aconseguir un consens’. Pantebre ha fet aquestes declaracions al programa Ara i Aquí de RNA on ha afegit que la sensació que té és que hi ha ‘quatre que criden més que la majoria silenciosa que no diu res’. Pantebre creu que cap dels arguments que esgrimeix l’Associació que està en contra del projecte té prou pes per aturar la iniciativa.

El president de la Cambra de Comerç ha tornat a donar suport al projecte que preveu fer per a vianants l’avinguda Carlemany i ha lamentat les crítiques que ha rebut l’entitat per haver-s’hi posicionat a favor. En aquest sentit, Pantebre ha recordat que fa setze anys que es va encarregar el primer estudi sobre un projecte d’aquestes característiques.

Pel que fa a l’oposició d’alguns comerciants escaldencs, Pantebre ha dit que té la sensació que hi ha ‘quatre que criden més que la majoria silenciosa que no diu res’ i ha lamentat que les posicions s’estiguin ‘enrocant’ ja que d’aquesta manera costarà més d’aconseguir consens. De fet, Pantebre, que ha dit que no vol polemitzar, creu que encara que els estudis demostrin la viabilitat del projecte, l’Associació s’hi continuarà mostrant en contra.

El president de la Cambra creu que un projecte d’aquestes característiques pot ser molt beneficiós per al comerç i en aquest sentit, ha assenyalat que cap dels arguments esgrimits per l’Associació per oposar-s’hi, li semblen de prou pes, ja que hi ha prou aparcament i no hi ha zones comercials properes que puguin sortir-ne perjudicades.

D’altra banda, Pantebre creu que el projecte ha d’anar acompanyat d’altres activitats paral·leles perquè ‘passin coses’ i per això s’hi ha d’implicar tant el sector públic com el privat. Pel que fa a la possibilitat d’haver fet el projecte conjuntament amb Andorra la Vella, Pantebre considera que s’ha perdut una oportunitat però també ha reconegut que l’avinguda Meritxell té una realitat molt diferent a la de Carlemany pel que fa a mobilitat o a zones comercials annexes. De tota manera, ha

TOTES LES NOTÍCIES