cambra-1El president de la Cambra de Comerç d’Andorra, Marc Pantebre, ha valorat positivament la nova llei del comerç electrònic presentada ahir. Ho ha fet en el marc de la presentació dels nous locals de la Cambra, que es traslladen als baixos del mateix edifici del Carrer Prat de la Creu.

Des de la Cambra de Comerç es recorda que la llei del comerç electrònic, que es va aprovar ahir, era una vella reivindicació del sector. De moment, Marc Pantebre ha valorat positivament aquesta nova eina legislativa. Creu que és “una llei acceptablement bona” i destaca que el més important d’una llei “és que tingui una implantació fàcil, sigui clara, transparent i de fàcil utilització”. Considera que “és un avenç en el comerç d’Andorra i era una llei ampliament reivindicada pel sector comercial”.

De la seva banda, el president del Centre Comercial Andorra 2000, Antonio Miralles, ha explicat que serà difícil poder desenvolupar el comerç electrònic mentre no hi hagi un acord duaner amb França i Espanya. Per aquest motiu assegura que “és una llei enfocada a un futur pròxim, no immediat”, ja que “la duana és un marc que talla totes les iniciatives de comerç electrponic perquè la tramitació del producte fa que sigui impossible competir amb els operadors espanyols mentre hi hagi un cost d’operació entre Andorra i Espanya”.

El tema de la nova llei del comerç electrònic ha estat dels més comentats en la presentació dels nous locals de la Cambra de Comerç que es traslladen als baixos del número 8 del Carrer Prat de la Creu, a fi de tenir més visibilitat i afavorir l’atenció al públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada