El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, Marc Pantebre, ha assenyalat, aquest dimarts, que la manca de dinamització pot haver estat una de les causes del fracàs de la prova pilot del sentit únic a l’avinguda Meritxell. Pantebre ha assenyalat que ‘la teoria diu que cada vegada que hi ha un tall o una restricció del trànsit, si no hi ha mesures que acompanyin com la dinamització comercial, tenen poques possibilitats de sortir-se’n’.

Tot i que el president de la Cambra ha destacat que la remodelació dels eixos comercials i el sentit únic són una bona iniciativa, també ha apuntat que ‘potser no ha estat el plantejament ideal’. El fet que s’hagi fet la restricció del trànsit de manera prèvia a accions dinamitzadores, ha comportat que s’hagi creat ‘de manera poc adequada, i per això ha generat més perjudicis que la bona voluntat que hi havia per fer de l’avinguda Meritxell més transitable del que és actualment’.

De tota manera, el fet que la prova hagi durat només una setmana tampoc ha estat ben vist pel president de la Cambra, que ha afegit que ‘tenim poca paciència’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada