Pallàs, 11a al supergegant de la Copa de Sud-Amèrica

Carmina Pallàs va disputar ahir (hora andorrana) el supergegant de la Copa de Sud-Amèrica (SAC) a l’estació xilena de El Colorado.

Pallàs va finalitzar en l’11a posició amb un temps de 1.15.40, a 1.47 de la vencedora, la russa Iulija Pleshkova (1.13.93). L’andorrana es va veure perjudicada per un canvi de vent fort que va afectar la seva baixada. Amb tot, va marcar 41.99 punts FIS, a prop dels seus actuals 38.28 de l’última llista de la FIS.

Verdú 22è i Vargas 25è en el supergegant SAC de molt nivell

L’equip masculí de velocitat continua a Xile i va disputar ahir (hora andorrana) el supergegant de la Copa de Sud-Amèrica (SAC) a El Colorado.

Joan Verdú va finalitzar en la 22a posició amb un crono de 1.12.97, a 2.31 del vencedor, que va ser el britànic Jack Gower amb 1.10.66. En la 25a posició va acabar Matías Vargas, amb 1.13.20, a 2.54 del primer, mentre que Marc Oliveras no va poder acabar la cursa.

Max Tissot, entrenador: “Una altra bona carrera amb bon nivell i amb bones condicions de pista. El resultat no és el que esperem però hi ha punts positius per guardar. Joan a la part tècnica de la pista té millor temps que el guanyador, però per una petita errada de línia a l’entrada del pla final perd més d’un segon. Matías esquia mal la primera part de la pista però la segona la fa molt bé i només perd mig segon respecte al guanyador. Un treball molt positiu però per continuar”.

(Text: FAE)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.