Pallarés i Vilamala es troben amb representants del SIPAAG

La ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració, Judith Pallarés, i la secretària d’Estat de Funció Pública, Lara Vilamala, han mantingut una primera reunió amb els representants del Sindicat del personal de l’Administració General (SIPAAG), per acordar un calendari de treball per dur a terme la modificació de part de l’articulat de la Llei de la Funció Pública així com el desplegament reglamentari.

La ministra Judith Pallarés, ha mostrat la seva predisposició treballar conjuntament en la modificació de la Llei desprès que el Tribunal Constitucional en derogués part de l’articulat el passat mes de maig. Durant la trobada també s’han tractat altres aspectes exposats pels representants sindicals que s’ha acordat abordar en futures reunions.

La titular de Funció Publica ha manifestat als representants sindicals la voluntat de donar un nou impuls a la modernització de l’Administració, simplificant i reduint els tràmits i adaptant-la a la realitat de la ciutadania.

Pallarés i Vilamala han mostrat la seva voluntat de trobar-se amb la resta de representants sindicals i d’establir una agenda periòdica de reunions.