La ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, s’ha desplaçat a Lisboa per reunir-se, aquest dijous matí, amb diversos membres de la Secretaria d’Estat d’Administració i Treball Públic i de la Secretaria d’Estat de Modernització Administrativa.

Aquest ha estat el primer contacte entre la titular andorrana i els seus homòlegs portuguesos amb l’objectiu de compartir bones pràctiques i mètodes en relació a la simplificació administrativa i diferents temes vinculats amb la Funció Pública.

A la tarda, la ministra, acompanyada per l’ambaixador d’Andorra a Portugal, Jaume Serra, i la directora de la Cimera Iberoamericana, Gemma Cano, ha mantingut una trobada amb els secretaris d’Estat Modernització Administrativa i d’Administració i Treball Públic. L’objectiu d’aquesta taula de treball és poder establir un primer contacte polític per a l’organització de la reunió ministerial sobre Administració Pública i Reforma de l’Estat, que tindrà lloc a Portugal al 2020, en el marc de la Cimera Iberoamericana.