Després de detectar que els cables de 3 ginys van ser manipulats a l’estació de Vallnord – Pal Arinsal, l’equip tècnic de EMAP ha treballat intensament per aconseguir solucionar-ho de forma ràpida i efectiva.

Així doncs, el dijous 8 de novembre, ja es va reparar amb agilitat i amb resultats satisfactoris el Teleesquí 6, degut que l’estació ja disposava del recanvi necessari per a aquest tipus de cable.

Pel que fa l’estat del telecadira de la Serra II, operaris tècnics de l’estació de Pal, van dirigir-se a l’estació de la Barèges La Mongie el divendres passat per adquirir el cable necessari. Durant la setmana de l’11 de novembre es realitzarà la restauració del cable, proves i càrregues, així com posada en funcionament del telecadira.

D’altra banda, ja es disposa d’una solució per reparar el cable del Telecadira del Cubil. La empresa Fatzer AG serà l’encarregada de la fabricació d’aquest, que es durà a terme a Suïssa. Cal destacar que no serà necessària la producció de tot el cable, sinó que només d’alguns torrons, ja que el dany no va afectar a tot el cable.

Un cop estigui fabricat, una part de l’equip tècnic es dirigirà a Suïssa per recollir-ho personalment i tindre controlat el transport i poder agilitzar totes les reparacions. L’empresa Doppelmayr ha estat de gran ajuda en la recerca d’aquest contacte que permetrà que, a partir de la setmana del 19 de novembre, es puguin iniciar les tasques de reformes programades.

En paral·lel, s’han intensificat els controls visuals i també es planificarà la col·locació de nous punts de control via càmeres per aconseguir un major control de l’estació, no únicament dels edificis sinó també dels diferents ginys.

Tot l’equip es mostra optimista de l’estat actual en què evolucionen les reparacions. L’estació de Vallnord – Pal Arinsal segueix treballant en les tasques de manteniment pel dia d’obertura, l’1 de desembre del 2018 amb el 100% dels ginys.

En paral·lel, s’han intensificat els controls visuals i també es planificarà la col·locació de nous punts de control via càmeres per aconseguir un major

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada