Vallnord – Pal Arinsal mantindrà fins a un 54% de pistes obertes i augmentarà al 83% els remuntadors. A més, tots els restaurants estaran oberts així com 9 activitats alternatives. Pel que fa a l’estat de la neu, els esquiadors es podran trobar fins a gruixos de neu de 40cm a cota alta i 20cm a cota baixa amb qualitat de neu pols. Es preveu pel cap de setmana, una baixada de temperatures que permetran continuar treballant de manera constant el cultiu i preparació de neu i per tant, sempre que sigui possible, ampliar progressivament el nombre de pistes obertes.

Ara com ara, el sector de Pal ofereix 15 pistes de 26 amb 14 remuntadors de 19 disponibles. Pel que fa a Arinsal, hi ha 8 de 19 pistes i 9 remuntadors d’11 actius, però a partir de demà s’ampliarà el nombre de remuntadors per fer més accessible l’estació. Avui dia 5 de desembre, l’estació ha volgut mostrar a través d’uns vídeos, les condicions de les seves pistes per garantir la seva obertura i qualitat. A través de l’enllaç http://bit.ly/youtubeVPA-purisima18 es podran veure vídeos actuals de diferents baixades per pistes del domini de Pal i Arinsal. A la vegada, a través de xarxes socials i web, es compartiran els comunicats de neu i activitats.

Així mateix, es mantindran a la disposició dels usuaris 9 activitats d’aventura per garantir-los la millor experiència: Big Zip, traçats de raquetes de neu i esquí de muntanya, pista de trineus, vols amb helicòpter, entre altres. També es comptarà amb el telefèric que uneix els dominis d’Arinsal i de Pal i el telecabina que connecta el centre de la parròquia amb el peu de pistes de Pal. Els clients podran gaudir a la vegada de la gastronomia en un entorn natural, ja que per primera vegada des de la inauguració de la temporada, tots els restaurants estaran oberts i proposaran ofertes gastronòmiques variades en funció del gust de cada persona.

 

Altres activitats per als més petits

Per als més petits de la casa, també podran creuar-se amb el personatge animat estrella de l’estació, en Pocoyó, que estarà tots els dissabtes i diumenges de 11h a 11h30 saludant als més petits. A més, al sector de Pal, els petits podran seguir aprofitant de la seva experiència amb Vallnord gràcies a l’obertura de la clàssica secció d’inflables a la plaça de la Caubella.

 

Forfets de dia no consecutius

Vallnord – Pal Arinsal ofereix als seus clients forfets de dia no nominatius, és a dir, que aquests es poden utilitzar quan el client vulgui i per la persona que vulgui durant tota la temporada d’hivern, fins al 22 d’abril. Els clients que realitzin reserves online amb més de 48 hores d’antelació, podran gaudir fins a un 15% de descompte en el seu forfet de dia Vallnord – Pal Arinsal. Per aquesta setmana, no hi haurà limitació d’aforament gràcies al gran nombre d’instal·lacions obertes, ja que les dues estacions estan obertes i connectades amb el Coll de la Botella i el Telefèric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada