Cada any l’estació escull una destinació per fer l’entrega de tota la vestimenta d’altres temporades que no s’utilitza. Es tracta de material en bon estat però que no es pot mantenir per causa de les variacions en les marques col·laboradores, talles, normatives, etc. Per aquest motiu i per poder donar-li més ús al material, aquest cop, Vallnord – Pal Arinsal ha escollit la Fundació Muntanyencs per l’Himalàia com a beneficiaris d’aquest material.

Per poder realitzar-ho, l’estació necessita ajuda amb una part del cost de l’enviament de tot aquest material i per aquest motiu, per primera vegada realitza una festa de final de temporada benèfica. Aquest cap de setmana del 31/08 i 01/09, Vallnord – Pal Arinsal ha preparat una calendari paral·lel d’esdeveniments per gaudir amb família i/o amics. El cap de setmana anirà acompanyat de música, animacions, berenars, premis per als guanyadors de les curses. Pel que fa les activitats, els clients podran escollir entre curses d’Orientació per a famílies, curses de e-bike, de BTT o a peu. S’han preparat recorreguts específics per l’esdeveniment. A més d’aquestes curses, el dissabte, a més a més realitzar una cursa DUAL Slàlom de DHI i el diumenge participar en els Olympic Games.

Totes aquestes activitats paral·leles tindran un cost suplementari (a mes del forfet de dia) de 1€ cadascuna. Aquest euro, anirà destinat íntegrament a l’ajuda del cost d’enviament del material a Nepal.

Des de sempre, Vallnord – Pal Arinsal col·labora de forma activa amb diferents associacions i organismes amb l’objectiu de poder involucrar-se activament amb la comunitat i aportar les ajudes possibles.

 

PREVISIÓ DEL CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana, Vallnord – Pal Arinsal obrirà les seves portes de 10.00 h a 18.30 h i es tracta del primer cap de setmana previ al tancament setmanal del Bike així com el del Mountain Park entre altres activitats disponibles com els aperitius al telefèric.

L’estació preveu obrir al 100% totes les seves instal·lacions amb un total de 29 circuits, 6 remuntadors, 16 activitats disponibles al Mountain Park i on també s’afegeixen les activitats addicionals benèfiques. Els clients podran gaudir també de fins a 5 restaurants amb ofertes gastronòmiques variades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada