mobilSegons una enquesta realitzada per TECHNOactivity, empresa desenvolupadora de MYMOID, a més de la meitat dels espanyols els agradaria pagar amb el telèfon a l’hora de realitzar una compra, tant si és física com si és online.

Les xifres mostren que el 60% dels espanyols els agradaria poder pagar amb el mòbil les seves compres. És més, un 40 % dels enquestats asseguren que escollirien el dispositiu mòbil abans que la targeta de crèdit per a realitzar els seus pagaments.

Malgrat el poc temps que porta al mercat aquest servei, els usuaris ho perceben com un mètode de pagament segur. Segons aquesta enquesta el 44% dels espanyols opinen de pagar pel mòbil és igual de segur que les targetes de crèdit o dèbit.

La seguretat és un dels pilars fonamentals de MYMOID. A través d’aquest servei de pagament per mòbil les companyies poden detectar de manera precoç el frau i garantir els nivells d’encriptació de les operacions i el compliment de les normes més estrictes del mercat. A més permet a les empreses augmentar la seguretat a través de la identificació real dels usuaris amb el dispositiu mòbil.

Molts usuaris confonen pagar per i des de mòbil. Aquests mètodes només coincideixen en el dispositiu des del qual es realitzen. El pagament des del mòbil consisteix en realitzar una compra través d’internet de la mateixa manera que en un PC, mentre que el pagament per mòbil converteix al telèfon intel·ligent en un mitjà amb el qual comprar tant en botigues físiques com online.

MYMOID permet vincular tots els mitjans de pagament d’un usuari amb el seu smartphone. Els comerços que ofereixen MYMOID no necessiten gestionar o emmagatzemar les dades financeres dels usuaris, ja que són aquests els que trien i confirmen amb quina targeta o compte volen pagar una compra a través del seu mòbil. MYMOID es presenta com un servei versàtil, ràpid i segur. A més és l’únic que opera amb l’aprovació del Banc d’Espanya.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada