Òscar Casal és quart a l’Skyrace Comapedrosa

Òscar Casal ha acabat en una esplèndida quarta posició a la Skyrace Comapedrosa. El corredor andorrà ha aconseguit un dels millors resultats a la Copa del Món en la seva carrera. La prova l´han guanyada el britànic Tom Owens i la catalana Laura Orgué. Hi han participat més de 400 corredors en els dos recorreguts per les Valls del Nord.

Després de molts anys Andorra tornava a acollir avui una prova de la Copa del Món. Era un dia especial per als germans Casal que aquest any estan aconseguint grans resultats al circuit mundial. Amb el tret de sortida els esperaven 21 quilòmetres i gairebé 2300 metres de desnivell positiu dividits en dos grans ascensions. El punt intermedi era el refugi del Pla de l´Estany. En aquell punt liderava la prova el basc Aritz Egea. El primer andorrà era Òscar Casal en un segon grup capdavanter lluitant per la quarta plaça. El seu germà Marc, tercer a la general del mundial, arribava en el lloc 12.

En categoria femenina Laura Orgué passava primera pel Pla de l´Estany. A partir d´aquí l´atenció secentrava a la línia d´arribada. En una gran remuntada el britànic Tom Owens ha aconseguit la victòria amb un temps de 2 hores i 40 minuts. Hassan Hatchaou era segon i Aritz Egea tercer avantatjant en només uns segons el gran triomfador de la jornada, Oscar Casal que entrava en la quarta posició a només cinc minuts del guanyador. Un dia inoblidable en la millor temporada de la seva carrera.

Marc Casal ha entrat en el lloc 13, històricament una posició esplèndida però avui el petit dels Casal tenia expectatives més elevades. El patiment i la decepció ha estat un còctel massa carregat a la línia d´arribada. L´andorrà continua en una situació immillorable per acabar el mundial en els llocs de privilegi.

En categoria femenina triomf per Laura Orgué amb un temps de 3 hores i 12 minuts seguida d´ Oihana Kortazar. La Copa del Món ha tornat a Andorra i pe que s´hal vist avui ho ha fet amb intenció de quedar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.