Oriol Junqueras visita la Seu d’Urgell

El  Vicepresident del govern de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras, ha realitzat aquesta tarda una visita institucional a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. El vicepresident ha estat rebut per l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i regidors i regidores del Consistori, i han mantingut una breu reunió.

Junqueras, que ha fet la seva primera visita a l’Ajuntament de la Seu com a vicepresident del Govern català, ha signat al Llibre d’Honor de la Ciutat en un acte celebrat a la sala de plens

Aquest vespre Junqueras ha pronunciat una conferència sota el títol ‘La República que farem’, dins del cicle de xerrades del mateix nom que ha organitzat ERC. 

La trobada amb Oriol Junqueras forma part del conjunt de xerrades que Esquerra Republicana ha organitzat al llarg dels darrers mesos, en les quals alguns dels seus principals representants polítics han volgut explicar personalment com ja s’ha dissenyat l’estructura de la futura República Catalana, amb l’objectiu d’esvair dubtes sobre la viabilitat del nou Estat, en àmbits com ara les pensions, el marc legal, els serveis socials, la integració dels nouvinguts i el reconeixement internacional.

En aquesta conferència, el també president d’ERC ha fet un repàs general a aquests i a d’altres aspectes, amb especial atenció al potencial econòmic de Catalunya com a Estat independent i al finançament de l’administració.