L’orgue de la Massana sonarà en mans de la jove organista Mar Vaqué, protagonista del quart concert del Festival Internacional Orgue&nd, organitzat conjuntament per l’Arxiprestat d’Andorra i l’Associació Amics dels orgues de les Valls d’Andorra. El concert tindrà lloc a l’església parroquial de la Massana el dilluns 17 d’agost, a les 21.30 h.

Amb el títol Diàlegs i contrastos entre l’orgue antic i el modern Mar Vaqué convida tots els oients a gaudir d’un diàleg contrastant amb sons i formes compositives que han sobrepassat els límits del temps i han perdurat fins als nostres dies. Sonarà de nou l’obra Et puis, et puis encore?, una composició expressament feta per a l’orgue de la Massana l’any 2008 per l’organista titular de Notre Dame de París, Jean-Pierre Leguay. L’entrada al concert és lliure amb col·lecta.

Amb aquesta proposta, Orgue&nd amplia l’oferta als matins d’estiu (12 h) obrint la porta dels orgues a tots aquells que vulguin conèixer de més a prop les característiques dels orgues d’Andorra, acompanyats pels organistes titulars locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada