Organyà recupera la Fira de Sant Andreu

Fira de Sant Andreu Organyà
Una edició anterior de la Fira de Sant Andreu a Organyà. Foto: Arxiu

La recuperació enguany de les fires de tardor del Pirineu viurà un nou episodi aquest cap de setmana, amb el retorn d’una de les cites amb més història: la tradicional Fira de Sant Andreu d’Organyà. Al llarg de dissabte i diumenge es podrà veure la 25a Mostra de Bestiar. A més a més, hi haurà tallers d’oficis, la 28a Fira d’Artesania i una exposició de dibuixos.

L’esdeveniment torna al seu habitual format presencial, després que l’any passat no es va poder celebrar a causa de les restriccions sanitàries, i anirà acompanyat d’un conjunt d’activitats per a veïns i visitants. El programa previst començarà aquest dissabte, a les 12 del migdia a la Sala Xart, amb la conferència ‘La gestió del conreu de la tòfona negra’, a càrrec de Daliel Oliach, tècnic del Centre de Ciència i Tecnologia de Catalunya.

Diumenge, la jornada començarà a les 9 del matí amb l’obertura de la Fira d’artesania i Multisectorial i de la mostra de bestiar. I a 2/4 de 10, s’oferirà un esmorzar popular a la plaça de les Homilies. De cara al migdia, a les 12, es farà la inauguració oficial del certamen, novament a la plaça de les Homilies. En aquest mateix acte, es procedirà al lliurament dels premis del Concurs de Dibuix de Cartells de la Fira. Tot seguit, es farà una visita institucional.

TOTES LES NOTÍCIES