Ordino s’engalana per a la Nit de la Candela

Cartell de la Nit de la Candela 2024 (Comú d'Ordino)
Cartell de la Nit de la Candela 2024 (Comú d’Ordino)

La Nit de la Candela és una de les activitats més especials i esperades de la parròquia d’Ordino i enguany tindrà lloc la nit del dijous 20 de juny quan els llums es mantindran apagats i els voluntaris encendran en poc temps unes 11.000 espelmes distribuïdes pels carrers i jardins del nucli antic. Aquest esdeveniment, però, no és només un espectacle visual sinó que també combina amb una programació musical i de malabars variada. 

La Nit de la Candela és també important com a element dinamitzador per als bars i els restaurants del poble que aquesta nit acostumen a penjar el cartell de complets, per això també és previst que en diferents punts de la parròquia s’instal·lin food trucks per a ampliar l’oferta.

La programació d’aquesta cinquena edició es distribuirà en sis escenaris. A la placeta del Pajó hi actuarà Naiacústic, un duet format per Naiara Hernández a la veu i Roger Rossell a la guitarra, que interpretaran versions d’èxits pop i rock. El blues tradicional i contemporani ambientarà la plaça Major amb el quartet Shuffle Express. Als jardins de Casa d’Areny-Plandolit sonaran les havaneres de la cantant i compositora palafrugenca Neus Mar. JaviLin, amb el seu violí elèctric, farà viatjar el públic per diferents estils musicals als jardins de Casa Rossell, i Jordi Barceló, amb el seu piano, delectarà els assistents amb un repertori per a tots els gustos que inclourà composicions pròpies als jardins de la Casa Pairal. Més enllà de la música, Improvistos’s Krusty Show farà un espectacle d’humor amb malabars i llum. A més a més, coincidint amb aquest esdeveniment es podrà visitar de manera gratuïta la Casa Museu d’Areny-Plandolit de 19 a 24 h.

És previst que tots els espectacles comencin a les 21.30 h i es vagin repetint fins a la una de la matinada.

[do_widget id=category-posts-pro-64]