Ordino ja retransmet les seves sessions de Consell de Comú

Sessió de Consell de Comú a Ordino
Sessió de Consell de Comú a Ordino (Comú)

En la sessió de Consell de Comú, tradicional de Sancogesma, s’han aprovat avui dijous, a Ordino, les últimes juntes i el Consell anterior, sense cap punt extraordinari ni destacat a l’ordre del dia. Des d’avui, les sessions de Consell es retransmeten en directe pel canal de YouTube “Ordino és viu”. La cònsol major, Maria del Mar Coma, ho ha recordat públicament als consellers presents.

El tema més comentat ha estat el pas del Rallye des Princesses, pel poble d’Ordino. A dos quarts de tres de la tarda, ha tingut lloc el reagrupament dels vehicles participants en el ral·li que han portat al país l’ACA Club i Andorra Turisme i al que Ordino ha donat suport. Els cònsols i consellers de Comú s’han desplaçat fins al camp de la Tanada per a donar la benvinguda a les pilots que arribaven avui a Andorra des de París per etapes.

Les autoritats ordinenques saludant unes de les participants del Rallye des Princesses
Les autoritats ordinenques saludant unes de les participants del Rallye des Princesses

En la compareixença de premsa, posterior al Consell, s’ha demanat per l’avançament del projecte Grifols, sobre el qual, majoria i minoria, no han fet cap aportació, a l’espera de la reunió prevista per la societat creada. Coma ha explicat que “cal veure si es redefineix el projecte o es manté l’inicial, decisió en qualsevol cas que ha d’analitzar i prendre la societat creada per la multinacional i Andorra Business”.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES