bartumeu gabriel

El Comú d’Ordino i les entitats de la parròquia ofereixen prop d’una trentena d’activitats culturals i esportives per al curs 2015- 2016. La principal novetat són els cursos de boxa i taekwondo, mentre que la resta d’activitats i els preus es mantenen com l’any passat, segons ha explicat el conseller de Turisme i Esports d’Ordino, Bartumeu Gabriel. D’altra banda, el Centre Esportiu d’Ordino celebra el 20è aniversari amb una jornada de portes obertes el 23 de setembre i activitats lúdiques i esportives noves cada mes.

Coincidint amb la tornada a l’escola, el Comú d’Ordino ha editat un miler d’exemplars de la guia d’activitats esportives i culturals per al curs 2015- 2016. El CEO ofereix waterpolo, karate, ballet clàssic, ioga, tennis taula i, com a novetat, boxa i taekwondo. A més, la guia inclou les activitats de l’escola de música de les Valls del Nord, de La Capsa i d’entitats com l’Escola de Mares i Pares de les Valls del Nord i les de la Casa Pairal per a la gent gran, entre altres.

Segons el conseller de Turisme i Esports, Bartumeu Gabriel, és una “eina útil” que es distribuirà a les escoles aquest dimecres, a les llars de la parròquia i al web d’Ordino.ad. A més, els pares tenen fins a mitjans de setembre per inscriure els infants a les activitats, ja que la majoria comencen a l’octubre.

20 anys del CEO
D’altra banda, el Comú prepara la celebració del 20è aniversari del CEO amb una jornada de portes obertes el 23 de setembre amb el sorteig d’una quota plus per als socis i 10 matrícules gratuïtes per als no socis. A més, durant tot l’any 2016, es programarà una activitat lúdica o esportiva nova cada mes.

Actualment el CEO compta amb uns 2.600 socis i presenta “bon rendiment”, segons Bartumeu. “Han augmentat els ingressos i la despesa energètica ha baixat”, ha explicat.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada