El Comú d’Ordino incentivarà l’ocupació de places als aparcaments verticals, CEO i el Puiet, amb la venda d’abonaments amb descomptes del 20%. La mesura busca un estacionament viable per a tothom i aconseguir la màxima rotació de places, per alliberar la via pública en hores punta, com poden ser l’entrada i la sortida escolar.

La implantació de la zona verda amb la possibilitat d’adquirir un abonament anual per 100 € ha estat un altre decisió aprovada per Consell de Comú. Els ciutadans rebran la informació en un díptic que recollirà les diferents possibilitats d’estacionament a Ordino. En la sessió de Consell el cònsol major, Ventura Espot, ha comunicat la seva satisfacció després d’haver renegociat amb èxit una pòlissa de Secnoa de 3 milions, en un préstec de 2,5 milions, i una nova pòlissa de 900.000 €.

La intervenció dels consellers de la minoria en el Consell de Comú celebrat aquesta mateixa tarda, s’ha centrat en la incorporació de Jordi Cadena, càrrec de relació especial, que depèn directament dels cònsols, al departament de manteniment. Si bé no ha qüestionat el perquè, Enric Dolsa sí ha demanat un informe que justifiqui la data d’entrada del nou coordinador el dia 18 de setembre, ja que segons diu, fins al 19 no s’aprovaria la partida pressupostària per aquesta plaça, que d’altra banda cobreix una vacant del 2008. Com a dada, els cònsols s’han remuntat al 2007 quan el pressupost liquidat de personal es va tancar en 3.869.000 €, i en el 2012 s’ha fet en 4.050.000 €, xifra aquesta última que inclou els 11 llocs de treball del servei d’ocupació que el Comú anticipa, i la creació de l’Arxiu, el Punt d’Informació Juvenil i la posada en marxa del SAD. El conseller d’Intervenció i Finances, Jordi Ordóñez ha assegurat que es revisarà el procediment de la nova incorporació, i si es confirma, es rectificarà com un simple tràmit administratiu sense gaire transcendència.

Text i foto: Comú d’Ordino

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada