Ordino habilita la Moleta de Segudet per a places d’aparcament amb un grafit de Domènec Montané

El comú d’Ordino ha habilitat una zona d’aparcament a la Moleta, on es trobava l’antic dipòsit d’aigua de Segudet, passat el poble on comença el camí, segons informa la corporació en un comunicat aquest dimarts.

Es tracta d’un lloc força concorregut, ja que és l’inici de diferents circuits cap al bosc d’aventura. La parcel·la, de 176,68 metres quadrats, té cabuda per a quatre places i una reservada per a minusvàlids.

El temps d’execució de l’obra ha estat de quinze dies. Per a l’embelliment de la zona s’ha encarregat a l’artista grafiter Domènec Montané (1996, Ordino) la intervenció en el mur de contenció.

L’ordinenc ha pintat sobre una superfície de 5×12 metres a partir de la tècnica de plantilla (stencil), habitual en la seva producció artística. La flor de la grandalla inspira el treball de l’artista, que ha utilitzat esprais de colors complementaris per oferir una lectura contemporània d’aquest símbol d’Andorra, a través de la multiplicitat de la imatge.

La intervenció plàstica s’ha portat a terme en cinc dies, tot i que hi ha hagut un treball previ els darrers mesos per l’elaboració de les plantilles.