ordino

En la sessió de Consell de Comú tradicional de Sancogesma, celebrada aquesta tarda, el conte d’explotació d’Ordino-Arcalís ha tornat a centrar el debat després del consell. El posicionament, a l’espera dels resultats definitius, és unànime entre majoria i minoria ja que les xifres tornaran a ser deficitàries, i la situació preocupa ambdues formacions.

La majoria però ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat amb les expectatives que genera el nou pla de viabilitat, que esperen tenir sobre la taula en menys de tres setmanes, segons ha indicat el mateix cònsol major. En resposta a les al·lusions directes realitzades avui per part de la minoria del Comú de la Massana, Ventura Espot s’ha
mostrat crític amb “una gestió que dificulta i posa a Ordino-Arcalís, les coses encara més difícils”, referint-se a la comercialització de la societat, ja que SECNOA sempre surt perdent en tenir només el 33% del grup.

Consol Naudí, ha aprofitat la compareixença davant els mitjans per comunicar la finalització del nou cadastre, i agrair la implicació dels veïns durant els vuit anys que ha durat el projecte, coneixedors del territori que s’han organitzat en comissions. Ha recordat la importància de la col·laboració ciutadana per mantenir el registre viu, que té el seu antecedent en el document de 1910.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada